Blog

Allt inom solceller, solpaneler, solenergi, installationer, solcellspaket och nyheter från solcellsföretaget Elektra Solar AB.

Solceller och Covid 19

Solceller och Covid 19

April 26, 2020 1 min read

För närvarande ärElektra Solar i full drift. Våra medarbetare arbetar med distans och säkerhet i åtanke. Vi på Elektra Solar erbjuder vi våra kunder ett stort urval av olika solpaneler som tillverkas i både Europe och Asien. Då olika länder hanterar pandemin olika så rättar vi oss efter deras restriktioner. Det betyder att urvalet och leveranserna kan bli påverkade. Vi håller oss uppdaterade på daglig basis och informerar självklart våra kunder om några ändringar skulle ske. 
Read More
10 Anledningar Att Skaffa Solceller

10 Anledningar Att Skaffa Solceller

January 09, 2020 3 min read

1. Solpaneler är bra för miljön.

Två tredjedelar av koldioxidutsläppen som är ansvariga för den globala uppvärmningen är från fossila bränslen som används vid produktion av el, värme och transport. Solenergi som är 100% rent och omvandling till solenergi kan förbättra vår miljö dramatiskt.

 2. Solenergi ökar ditt fastighetsvärde.

Hemköpare är konsekvent villiga..

Read More
Solceller – nu vill hyresvärdarna satsa

Solceller – nu vill hyresvärdarna satsa

October 24, 2019 1 min read

Solceller ger miljövänlig el och är en ekonomisk investering. Det vet husägare och många sitter just nu och kalkylerar med kronor och kilowattimmar. Hem & Hyras undersökning visar att det gör också många hyresvärdar. Enligt den har de flesta av de kommunala bostadsbolagen, och flera privata, redan satt upp solceller eller är på gång i nästa nyproduktion.
Read More