November 24, 2021 1 min read

I Varberg finns det cirka 150 fastigheter med solceller. I hela Halland var det 819 till en total effekt 42,9 (W). Vi på Elektra Solar förstår varför. 

I Varberg är klimatet varmt och tempererat. Det finns en betydande nederbörd under hela året i Varberg. Även den torraste månaden har fortfarande en hel del regn men soltimmarna gör Varberg perfekt för solceller. 

I Juni mäts det största antalet dagliga soltimmar i Varberg. I genomsnitt 11.03 soltimmar per dag och totalt 342 soltimmar i hela Juni. Under Januari finns det i genomsnitt 2.47 soltimmar per dag och totalt 76.48 soltimmar. För en solcellsanläggning kan man säga att 2470 soltimmar räknas i Varberg under hela året som kan mata solpanelerna med effekt.

Vi har installerat Solceller i Varberg under många år och har sett efterfrågan öka stort bland villaägare och kommersiella fastigheter. Vi är en lokalt företag som finns i snart 15 år med närvaro i just Varberg, dvs så finns vi tillgängliga dagligen för att ge er den bästa servicen när det är dags att investera i solceller.